Patronul lui FC Botoșani cere demiterea președintelui LPF

Valeriu Iftime spune că Gino Iorgulescu nu face nimic pentru implementarea arbitrajului video în Liga 1. Foto: prosport.ro

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, este foarte nemulțumit de ceea ce se întâmplă la Liga Profesionistă de Fotbal și cere demiterea președintelui Gino Iorgulescu. Iftime îl acuză pe Iorgulescu că nu face nimic pentru implementarea arbitrajului video în Liga 1, scrie prosport.ro.

„Am vorbit cu președintele arbitrilor și ei vor mai mult ca noi să pună VAR. Trebuie bani. La noi, problema este Liga (n.r. – LPF). La Ligă trebuie schimbat Iorgulescu. Punct. Nu face nimic, nu are nicio acțiune. Liga trebuie să facă rost de bani. Să convingă cluburile… Nimeni nu vrea, nici Hagi nu vrea să plătească… În afară de noi și Steaua (n.r. – se referă la FCSB), nimeni nu vrea să plătească. Sunt șase care vor VAR, dar numai doi sunt de acord să plătească, iar restul nu vor. Eu am spus da, plătim. Faceți licitație, vedeți cât costă. Dacă îmi spui că la anul trebuie să dau 300.000 de euro, îi punem”, a spus Valeriu Iftime.

Gino Iorgulescu conduce Liga Profesionistă de Fotbal din noiembrie 2013, de când l-a înlocuit l-a înlocuit pe Dumitru Dragomir, al căruit mandat a ținut 17 ani.