26 iunie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Pasajul Unirii, cel mai circulat din București, a fost închis pentru reparații

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pasajul Unirii din Capitală a fost închis de duminică. A intrat în reabilitare până la începutul lunii septembrie, timp în care șoferii vor fi nevoiți să folosească rute alternative sau să circule pe deasupra. Pasajul Unirii este cel mai circulat pasaj din București – zilnic, aproximativ 60.000 de mașini trec pe acolo.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 a declarat următoarele : “Vom realiza placarea acestei structuri cu materiale de foarte bună calitate, astfel încât să nu mai fim în situația, așa cum a fost în cursul acestui an de cel puțin trei ori, ca Inspectoratul pentru Situații de Urgențe să oprească circulația”, potrivit unui comunicat preluat de digi24.ro.

 Principalele lucrări se vor realiza la plăci care de-a lungul timpului au început să se desprindă și să reprezinte un adevărat pericol pentru șoferi.

Pasajul Unirii va fi închis până la începutul lunii septembrie, timp în care muncitorii vor munci atât ziua, cât și noaptea pentru a putea finaliza toate lucrările necesare.

Pasajul Unirii cu o lungime de 800 de metri, a fost inaugurat în 1987. În 2017, o expertiză tehnică a demosntrat faptul că se află într-o stare avansată de degradare. Primăria Sectorului 4 a preluat de la Primăria Generală, la începutul acestui an, administrarea pasajului și a alocat 53 de milioane de lei lucrărilor de reparații.

Print Friendly, PDF & Email