Parcul Pantelimon din Capitală a devenit groapă de gunoi!

Foto: mediafax.ro

Sute de metri pătrați din Parcul Pantelimon din București au dispărut sub o movilă imensă de pământ și moloz, înaltă de aproximativ 7 metri. Locuitorii din zonă se plâng că au rămas fără spațiul verde, iar stâlpii de lumină, copacii și băncile au fost îngropate.

Una dintre societăţile Primăriei Sector 3, Algorithm Construcţii S3, a început să depoziteze resturi din demolări de la şantierul parcării din Bulevardul Decebal, și s-a format un munte de 7-8 metri înalţime din aceste resturi, moloz plus pământ, care a acoperit instalaţia din parc, băncile, arborii, a astupat tot acolo. Sunt şi bucăţi mari de moloz, nu doar pământ,  potrivit Mediafax.

”Se desfășoară lucrări de reorganizare și reconfigurare a zonelor, în vederea extinderii spațiilor verzi, a amenajării de piste pentru biciclete, a unui spațiu destinat picnicului și grătarelor, precum și o zonă pentru săniuș/ derdeluș. Este prevăzută și amenajarea unei zone pentru tiroliană și a unui skatepark. Vor fi modernizate locurile de joacă și spațiile destinate animalelor de companie” anunță Primaria Sector 3 într-o postare pe pagina de facebook.

Foto: mediafax.ro

Comisarii Gărzii de Mediu, care au fost la față locului, au comunicat că le-au cerut reprezentanților Primăriei Sectorului 3 să se prezinte la comisariat cu toate avizele pe care ar trebui să le aibă pentru demararea lucrărilor.