19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Paramedic SMURD din Constanța, arestat pentru corupere și agresiune sexuală

Foto: GettyImages

Un paramedic SMURD din Constanța, comandant echipaj și conducător autospeciale la ISU Dobrogea, a fost arestat de Tribunalul Militar București, sub acuzația că a abuzat sexual o minoră. El a fost suspendat din funcție, potrivit digi24.ro.

Judecătorii Tribunalului Militar București au decis vineri arestarea pentru 30 de zile a plt. adj Adrian Strătilă, acuzat de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scop sexual și coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit unor surse citate de Focus Press, bărbatul ar fi abuzat o minoră de 14 ani.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a anunțat că Adrian Strătilă, care lucrează din 2007  la această unitate, a fost suspendat pentru 30 de zile din funcție.

“Bărbatul (Adrian Strătilă – n.r.) este angajatul ISU CT din anul 2007, fiind încadrat ca și comandant de echipaj și șofer. Până acum nu a avut niciodată abateri de natură profesională. Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța nu admite și nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituția noastră pune accent pe moralitate, disciplina și respect fata de oameni. La nivelul Inspectoratului s-a luat măsură suspendării raporturilor de munca ale acestuia pt 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe”, a transmis ISU Constanța.

Print Friendly, PDF & Email