Papa Francisc, încă un gest emoționant! Vezi ce a făcut azi

Gest impresionant făcut de Papa Francisc! Acesta a permis unei fetițe bolnave să alerge în voie la audiența generală de la Vatican din urmă cu câteva ore, potrivit Agerpres. Fetița, care purta un tricou roz cu mesajul ”Love”, a putut să se mişte în voie, să aplaude şi să danseze pe scenă.

Totul s-a întâmplat de-a lungul celei mai mari părţi a audienţei generale ţinute de suveranul pontif, spre încântarea publicului. Fetița s-a furişat de lângă mama sa aflată în primele rânduri ale sălii de audienţe şi a ajuns pe scena masivă din marmură. A ţopăit înainte şi înapoi în faţa suveranului pontif, a făcut o săritură, iar din când în când a bătut din palme cu un sunet puternic şi ascuţit.

Papa Francisc a făcut semn echipei care asigură securitatea evenimentului să o lase să se desfăşoare în voie. Fetița a revenit la mama sa, care a încercat să o facă să stea cuminte, însă minora  s-a strecurat din nou și a revenit pe scenă, în aplauzele publicului prezent în sala de audienţă de la Vatican.

“Această biată fată suferă de o boală şi nu îşi dă seama ce face”, a spus papa Francisc la finalul audienţei, care a durat mai mult de o oră. “Vă întreb un singur lucru, la care toată lumea ar trebui să răspundă în sufletul său. M-am rugat pentru ea atunci când am văzut-o? M-am rugat ca Domnul să o vindece şi să o protejeze? M-am rugat pentru părinţii şi familia ei? Atunci când vedem o persoană în suferinţă, trebuie să ne rugăm. Acest incident ar trebui să ne ajute să ne punem mereu această întrebare”, a afirmat suveranul pontif.

Acest episod vine după ce și anul trecut papa Francisc a permis unui băiat bolnav de autism să zburde în voie pe scenă.