Panică în SUA! Un avion a aterizat de urgență în Carolina de Nord

Avionul companiei Delta Air Lines a aterizat de urgență în Carolina de Nord. Foto: msn.com

Momente de panică în SUA, după ce un avion a aterizat de urgență în Carolina de Nord! Și asta din cauza motorului, care s-a defectat în aer. În aeronavă se aflau aproximativ 150 de oameni, iar mulți dintre ei au început să se roage și să scrie mesaje familiei pentru a-și lua rămas bun.

,,După ce am auzit un bum am văzut fum intrând în cabină, iar atunci am început să ne panicăm”, a spus unul dintre pasageri. El a adăugat că avionul a început să încetinească, iar în interiorul acestuia s-a făcut foarte cald.

O înregistrare video arată cum o bucată conică de avion se rotește în interiorul motorului în timp ce aeronava se afla în aer. Pasagerii spun că se aflau de aproximativ o oră în zbor, când căpitanul a anunțat că va face o aterizare de urgență. ”Mi-am scos telefonul și știam că nu există semnal, dar pur și simplu i-am scris mamei… te iubesc”, a spus un alt om care s-a aflat în avion.

În cele din urmă aeronava, care aparține companiei Delta Air Lanes, a aterizat în siguranță și nu au existat persoane rănite.