Panică în centrul Capitalei! Incendiu la sediul Ministerului de Interne

La incendiul izbucnit la sediul Ministerului de Interne nu a fost nevoie de evacuare. Nu au fost persoane care să solicite ajutor medical. Foto: b1.ro

Intervenție de urgență în centrul Capitalei, după ce în această dimineață a izbucnit un incendiu chiar la sediul Ministerului de Interne! În jurul orei 8, cineva din cadrul MAI a sunat la 112, anunțând că a sesizat că de la etajul șase al clădirii ar ieși fum. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Bucureşti-Ilfov a declarat pentru Mediafax că incendiul a izbucnit într-o cameră a corpului A1 a sediului Ministerului Afacerilor Interne situat în Piaţa Revoluţiei din Capitală.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o autoscară, două ambulanţe şi o descarcarare. A fost întrerupt şi curentul în clădire, pentru a a securiza intervenţia.

Incendiul de la sediul Ministerului de Interne a izbucnit într-o cameră a corpului A1. Dintr-un birou aflat la etajul 6 al clădirii a început să iasă fum. Foto: Mediafax

Surse din cadrul MAI au precizat pentru Mediafax că la un birou de la etajul 6 s-a semnalat fum în interior, a intervenit pompierul de serviciu, dar conform procedurii  a anunțat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov, nefiind flacără deschisă. Nu au fost persoane care să acuze probleme medicale.