28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Pachetele de vacanţă pe litoralul românesc cresc de la 1 iulie chiar şi cu 40%

Foto: news.ro

Cea mai căutată destinaţie de vacanţă din România în această perioadă este litoralul românesc, în special staţiunile Mamaia şi Eforie Nord, unde preţurile cresc de la 1 iulie şi cu 40%, potrivit news.ro

“Cel mai căutat rămâne litoralul, în special staţiunile Mamaia şi Eforie Nord, dar cererea a crescut şi pentru Jupiter, Saturn, Venus, Neptun-Olimp. La mare căutare sunt şi staţiunile balneare -Băile Felix, Băile Herculane, Călimăneşti, Căciulata dar şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

De exemplu, pentru Mamaia, la un hotel de două stele, un pachet costă 260 lei de persoană, pentru 5 nopţi cu mic dejun în luna iunie şi creşte la 400 lei pentru acelaşi pachet turistic în luna iulie şi august.

La un hotel de 3 stele din Mamaia, preţul în iunie este 670 lei de persoană, tot pentru cinci nopţi cu mic dejun, şi creşte la 990 lei pentru acelaşi pachet turistic în luna iulie şi august.

La un hotel de 4 stele în Mamaia, pachetul este 1.120 lei de persoană în luna iunie, pentru 5 nopţi cu mic dejun, şi ajunge la 1.590 lei în luna iulie şi august.

În Eforie Nord, acelaşi pachet la un hotel de două stele este 270 lei de persoană în iunie şi 375 lei de persoană pentru cinci nopţi în luna iulie şi august.

Tot în Eforie Nord, la un hotel de trei stele, pachetul costa 300 lei în luna iunie de persoană pentru cinci nopţi şi 550 lei de persoană în luna iulie şi august.

În Jupiter, Venus, Saturn, Neptun, pachetul de cinci nopţi, cu mic dejun, la un hotel de trei stele este 275 lei de persoană în iunie şi între 375 şi 500 lei în iulie şi august. Acelaşi pachet la un hotel de patru stele în Jupiter, Venus, Saturn, Neptun este 880 lei de persoană în iunie şi 1.320 lei în lunile iulie şi august.