Pablo Cortacero a anunțat care este obiectivul lui Cosmin Contra la Dinamo! Vezi detalii

Foto: digisport.ro

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a anunțat ce obiective va avea echipa lui Cosmin Contra în primul sezon cu acționariatul spaniol, scrie digisport.ro. Ibericii își propun o clasare cât mai bună, care să asigure participarea în competițiile europene din sezonul următor.

„Oameni buni, Dinamo trebuie mereu să-și pună obiectivele cele mai înalte posibile ca și club și istorie. Dar obiectivul pe care noi l-am pus este să terminăm în primele 4 echipe pentru a putea juca în Europa și de acolo mai departe ce vrea Dumnezeu. Dar nu-mi place să-mi pun obiective pentru că în fotbal este foarte dificil.

Poți să faci o echipă foarte bună, să crezi că lupți pentru a fi cât mai sus, dar de fapt să fii jos. Eu cred că avem o echipă bună, un vestiar inimos și mare, care pentru mine este foarte important și sigur vor veni și rezultatele”, a spus Pablo Cortacero, într-un interviu acordat pentru doarromania.ro.

Cosmin Contra a reușit prima victorie ca antrenor al lui Dinamo săptămâna trecută, scor   3-1 cu Gaz Metan Mediaș, meci jucat în deplasare. În această seară, Dinamo va juca pe teren propriu împotriva echipei UTA, de la ora 21, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Liga 1.