Ovidiu Hațegan o va arbitra a patra oară pe Barcelona în Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan va arbitra meciul Borussia Dortmund-Barcelona. Foto: gsp.ro

Ovidiu Hațegan va arbitra meciul dintre Borussia Dortmund și Barcelona din grupele Ligii Campionilor, partidă care va avea loc mâine seară, de la ora 22. Este a patra oară când arbitrul din Arad va oficia la un meci din Champions League al echipei spaniole. Din 2016 și până în prezent, Hațegan a arbitrat alte trei partide ale Barcelonei, scrie gsp.ro. Este vorba de disputele cu Celtic Glasgow (scor 7-0, 13 septembrie 2016), Sporting Lisabona (scor 1-0, 27 septembrie 2017) și Inter Milano ( scor 2-0, 24 octombrie 2018).

După cum se vede din  statistica de mai sus, Hațegan a  purtat noroc Barcelonei. Cu el la centru, echipa lui Lionel Messi a câștigat toate cele trei partide, fără să primească vreun gol.

În ultimul meci al Barcelonei arbitrat de Hațegan, partida cu Inter de anul trecut, Messi nu a jucat, după ce a suferit o fractură la antebrațul drept.  Este posibil ca istoria să se repete și Messi să nu fie pe teren nici la partida de la Dortmund. Starul argentinian s-a accidentat în urmă cu 45 de zile, la primul antrenament al sezonului. El a reluat duminică pregătirea și va face deplasarea, însă nu se știe dacă antrenorul Ernesto Valverde îl va folosi.