Opera Naţională Bucureşti va transmite spectacole în cadrul “Seri de Operă Online”

Opera Națională București va oferi publicului spectator de acasă 2 spectacole online, ce vor putea fi urmărite pe 27 și 30 aprilie, în cadrul evenimentului “Seri de Operă Online”. Este vorba  despre spectacolele “Samson şi Dalila” de Camille Saint-Saens şi “Corsarul” de Adolphe Charles Adam.

Potrivit unui comunicat al ONB și preluat de Agerpres, luni, pe 27 aprilie, începând cu ora 18:30, publicul spectator de acasă va avea posibilitatea să urmărească înregistrarea spectacolului “Samson şi Dalila” de Camille Saint-Saens, în regia lui Giandomenico Vaccari, eveniment din 05.10.2019.

Pe 30 aprilie, joi, de la ora 18:30, se va putea vedea spectacolul de balet ‘Corsarul’ de Adolphe Charles Adam, regia şi coregrafia Vasily Medvedev, eveniment ce a avut loc pe  03.02.2018.

Aceste înregistrări vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, precum şi pe www.operanb.ro/operaonline și vor fi accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

În comunicatul transmis se mai arată că Opera Naţională Bucureşti va difuza de acum, săptămânal, în mediul online 2 dintre cele mai îndrăgite spectacole ce fac parte din repertoriul instituției. Acestea vor putea fi văzute în fiecare zi de luni și joi, începând cu ora 18:30.