Opera Naţională Bucureşti va redeschide Sala Mare cu spectacolele „Carmina Burana” şi „Bărbierul din Sevilla”. Doar 130 de locuri, scoase la vânzare

După 6 luni, în acest weekend, Opera Naţională Bucureşti îşi va redeschide Sala Mare, când sunt programate reprezentaţii ale spectacolelor „Carmina Burana”, după Carl Orff, şi „Bărbierul din Sevilla”, după Gioachino Rossini.

Pentru sâmbâtă, 19 septembrie, se va putea vedea, începând cu ora 19:00, spectacolul „Carmina Burana”, iar duminică, 20 septembrie, „Bărbierul din Sevilla”.

De asemenea, pentru 23 septembrie, începând cu ora 19:00, „Ama Deus” va reprezenta „pariul nostru muzical pentru o seară de excepţie, un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart”, a transmis ONB într-un comunicat, preluat de news.ro.

Organizatorii au mai specificat că pe 26 septembrie, de la aceeaşi oră, va reveni pe scenă „Carmina Burana”, iar duminică, 27 septembrie, de la ora 19:00, opera „Nunta lui Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă şi Balet”.

În această perioadă de pandemie, în prima etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu stricteţe recomandările autorităţilor privind distanţarea socială, dintre cele 915 de locuri ale Sălii Mari vor fi disponibile la vânzare doar 130.

Cei care doresc să participe la spectacole trebuie să știe că biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi online, de pe tickets.operanb.ro.