Obiecte şi costume din filme ca „Uncut Gems” şi „Midsommar” vor fi licitate în scop caritabil

Foto: news.ro

Începând cu finalul acestei luni, obiecte şi costume din filme ca „Uncut Gems”, „The Lighthouse” şi „Midsommar” vor fi licitate în scop caritabil.

Această licitație este realizată de către studioul american independent A24, iar sumele obținute  vor fi donate unor organizații caritabile din New York care au intrat în lupta împotriva pandemiei de Covid-19, respectiv Fire Department al New York Foundation şi Food Bank For NYC, conform The Guardian, preluat de news.ro.

Se vor pune la dispoziție obiecte emblematice precum rochia „May Queen”, purtată de Florence Pugh în „Midsommar”, decorată cu 10.000 de flori din mătase lipite de mână, lanţul creat de personajul lui Adam Sandler în „Uncut Gems”, sirena sculptată în lemn din filmul „The Lighthouse”, în care joacă Willem Dafoe şi Robert Pattinson,  dar și altele ce au fost folosite în lungmetrajele „Eight Grade”, „Mid90s” şi „Hereditary”.

Această licitație se va defășura în 4 etape. În prima etapă obiectele din „Eighth Grade”, „Mid90s” şi „Hereditary” vor fi  scoase la licitație chiar în această săptamână. Apoi vor urma cele din „Midsommar”, începând cu data de  27 aprilie. Pe 4 mai se vor licita obiectele din  „Uncut Gems” și „The Lighthouse”, din 11 mai.