3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

O persoană reţinută, în urma percheziţiilor efectuate în 4 judeţe şi în Bucureşti, la suspecţi de înşelăciune şi fals

O persoană a fost reţinută în urma percheziţiilor efectuate în Capitală şi în judeţele Argeş, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman, într-un dosar de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii, potrivit Agerpres.

În urma celor 21 de percheziţii domiciliare, poliţiştii argeşeni au descoperit şi ridicat mai multe documente şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Totodată, 20 de persoane, având calitatea de suspect, au fost conduse la audieri, iar o femeie de 43 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, administrator al societăţii comerciale vizate de anchetă, a fost reţinută.

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au efectuat 21 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Argeş, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman, la sediul unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi fals în declaraţii.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a unei femei de 43 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, administrator al societăţii comerciale vizate de anchetă, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.