O fetiță de 10 ani a fost rănită într-un accident produs în județul Giurgiu! Vezi detalii

Foto: agerpres.ro

O fetiţă în vârstă de zece ani a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti, după ce maşina în care se afla ca pasager a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în localitatea Cartojani,  din judeţul Giurgiu, notează Agerpres.

,,În această după-amiază, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în urma unui accident rutier, produs între două autoturisme în localitatea Cartojani, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos. Într-unul din autoturisme se afla doar şoferul, iar în celălalt se aflau două persoane, dintre care şi o fetiţă în vârstă de zece ani. Aceasta din urmă a fost preluată de echipajul SMURD şi a primit îngrijiri medicale, acuzând dureri la membrele inferioare şi în zona spatelui, ulterior fiind transportată la un spital din Bucureşti”, a declarat presei Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt al ISU Giurgiu.

Pompierii asigură măsurile PSI la faţa locului, fiind scurgeri de carburanţi pe partea carosabilă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea accidentului.