O femeie din Edinburgh are o dorință inedită! Vezi ce vrea aceasta

Mollie Hughes este o femeie aventurier din Edinburgh care vrea să călătorească singură până la Polul Sud. Foto: hotnews.ro

Mollie Hughes este o femeie aventurier din Edinburgh care are ambiții mari. Ea  vrea să devină cea mai tânără femeie care a schiat singură până la Polul Sud. Mai mult decât,  Mollie promite că-și va face un tatuaj pe fund dacă strânge din donații suma de 15.000 de lire sterline necesare pentru călătorie, anunță BBC, potrivit hotnews.ro. Femeia din Edinburgh a strâns deja 60.000 de lire sterlie, însă mai are nevoie de 15.000 înainte de luna octombrie.

Mollie Hughes are 29 de ani și a bătut deja un record. Ea a devenit cea mai tânără femeie care a escaladat cu succes în urmă cu trei ani partea nordică și cea sudică a Everestului. Acum se pregătește să facă o drumeție singură, străbătând Antarctica.

Mollie va manevra o sanie de 90 de km pe o distanță de 702 de mile, până la Polul Sud. Doar 6 femei și 17 bărbați au finalizat cu succes această călătorie, pe care ea intenționează să o realizeze fără să se oprească pentru reaprovizionare.