O asociație se revoltă după ce a plătit 6.000 de lei TVA pe medicamente pentru cancer

„Multumim din inima statului roman pentru oportunitate, absurd e un cuvant prea mic pentru ce traim”, a scris pe Facebook Oana Gheorghiu, una din fondatoarele Asociației Dăruiește Viață.  Foto: radioromanul.es

Oana Gheorghiu, una dintre fondatoarele Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, a anunţat că a plătit peste 6.000 de lei TVA pentru medicamente oncologice aduse din Austria şi Ungaria.

“Ministerul Sănătății și instituțiile din subordinea sa nu sunt în stare să asigure întregul tratament necesar copiilor bolnavi de cancer. Noi îl procurăm din afara ţării, iar pentru aceste activităţi subversive şi rău voitoare achităm statului român TVA 9%”, a  scris Oana Gheorghiu pe contul său de Facebook.

Ea a avut un mesaj și pentru miniștrii Eugen Teodorovici și Sorina Pintea: “Azi ați fost premiați, căci azi am plătit statului român TVA… E normal, incompetența trebuie premiată, căci doar trăim în țara în care habarniști și cercetați penal stau în fruntea sistemului de sănătate”!

Asociaţia Dăruieşte Viaţă construieşte, exclusiv din donaţii şi sponsorizări, primul spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copiii diagnosticaţi cu cancer din România.