O angajată a Primăriei Cluj-Napoca, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Foto: mediafax.ro

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Mediafax. Atenția asupra acestui caz a fost atrasă de Emanuel Ungureanu, deputat USR.

,,ATENȚIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca! Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus. Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primăriei și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia. Nu este loc de mușamalizare! Rog prefectura să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei! Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacție constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Surse din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat pentru Mediafax că informația se confirmă și că este vorba despre o funcționară. Aceasta este asimptomatică și a cerut internarea în spital.