26 mai 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Novak Djokovici nu va putea intra în Autralia în următorii 3 ani

Foto: news.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrew, a declarat, că Novak Djokovici nu va putea intra în Australia în următorii 3 ani, potrivit news.ro.

“Viza a fost anulată de ministrul Imigraţiei, Hawke. Acea anulare a fost confirmată de Curtea Federală, aşa că, în consecinţă, i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani”, a spus Andrews.

Totuşi, ministrul a precizat că Djokovici ar putea primi persmisiuna de a reintra în viitor în Australia cu motive convingătoare, “care ar putea fi analizate, dar totul este ipotetic în acest moment”.

Şi premierul Scott Morrisona a declarat că, în ciuda interdicţiei de trei ani, ar putea exista o posibilitate ca liderul ATP să se întoarcă în Australia în această perioadă, dar “acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv”.

Dacă interdicţia va fi fermă, tensimenul sârb de 34 de ani ar putea să nu mai joace vreodată la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Novak Djokovici a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Print Friendly, PDF & Email