Note mărite la examenul de titularizare, în urma contestațiilor! Vezi unde

Au fost 377 de contestații înregistrate de candidații la titularizare care au susținut proba scrisă în București. Foto: portalinvatamant.ro

Peste 200 de profesori din Capitală care au susținut examenul de titularizare au notele mărite în urma contestațiilor depuse, în timp ce, pentru 109 candidați, nota a scăzut, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipilui București, potrivit Mediafax.

Din totalul celor 109 candidați ale căror note au fost mai mici, pentru 10 notele au scazut cu peste 1 punct, iar la polul opus, din cei 242 candidați ale căror note finale sunt mai mari după contestații, pentru 47 s-a mărit cu peste 1 punct.

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluţionarea contestaţiilor depuse de profesori au fost afișate la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, potrivit datelor calendarului de examen emis de MEN.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.