21 martie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Nicuşor Dan: Este mulţumitoare calitatea spaţiilor verzi din Capitală

Foto: News.ro

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, prezintă ca “mulţumitoare” calitatea spaţiilor verzi din Bucureşti şi că în Parcul Herăstrău se va interveni pentru reabilitarea aleilor anul acesta, însă nu sunt bani şi de repararea malurilor  care s-au surpat din zona lacului.

Luni, Nicuşor Dan a explicat într-o intervenție la B1TV, că anul trecut a fost o problemă cu companiile care se ocupau de amenajarea spaţiilor verzi.

”În ceea ce priveşte calitatea spaţiilor verzi, a fost anul trecut o trecere nefericită de la companii care au fost în procedură de închidere. (…) Nu s-a putut interveni”, a declarat Nicuşor Dan, potrivit  unui comunicat News.ro.

Atunci când a fost întrebat de ce anul acesta spaţiile verzi, parcurile nu sunt îngrijite, Nicuşor Dan a precizat că îl mulţumeşte calitatea spaţiilor verzi.
“Este mulţumitoare calitatea spaţiilor verzi. Problemele în Herăstrău sunt două. În primul rând, calitatea aleilor, pentru care avem bani anul acesta şi vom interveni, şi în al doilea rând, faptul că există malurile lacului care sunt prăbuşite şi pentru care nu avem bani anul acesta”, a mai precizat Nicuşor Dan.
În aceste zile, mai mulţi locuitori ai Capitalei şi-au exprimat nemulţumirea privind felul în care sunt îngrijire parcurile din Bucureşti, precum Herăstrău şi Cişmigiu.
Print Friendly, PDF & Email