Nicuşor Dan anunţat schimbări în conducerea Administraţiei pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic

Foto: news.ro

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, astăzi, că a decis să facă  schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic. Prin urmare au fost înlocuiţi directorul adjunct şi directorul executiv adjunct. Director adjunct a fost numit Edmond Niculuşcă, fondatorul Asociaţiei ARCEN. Acesta a anunţat că, în primele luni, este nevoie de o evaluare strictă a activităţii şi de un nou plan de management, potriviyt unui comunicat news.ro.

”Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coajă, director adjunct şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă”, a declarat Nicuşor Dan.
Primarul general a specificat și motivele pentru care l-a ales pe  Edmond Niculuşcă. Acesta a cel care s-a lupta ani în șir pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei, a strâns fonduri necesare pentru a renova Școala Centrală și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti.

După anunțarea deciziei, Edmond Niculuşcă a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: ”După 12 ani de muncă pentru patrimoniul Bucureştiului, preiau una dintre cele mai arzătoare şi delicate probleme ale oraşului. Mă duc în această administraţie alături de profesionişti şi experţi pe care îi aduc alături de mine pentru a putea mişca lucrurile, aşa cum am făcut cu toate proiectele pe care le-am coordonat. În primele luni e nevoie de o evaluare strictă a activităţii acestei Administraţii şi de un nou plan de management. Voi deschide AMCCRS către un dialog activ cu profesioniştii din domeniu, experţi, ONG-uri, cetăţeni şi organizaţii internaţionale”.