19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Nicușor Dan a spus când ar putea avea loc alegerile locale și parlamentare. Vezi detalii

Foto: hotnews.ro

Într-un interviu acordat pentru dcnews.ro, Nicușor Dan a spus în ce condiții s-ar putea desfășura alegerile locale și parlamentare în acest an. El a precizat că aceste alegeri ar putea avea loc spre sfârșitul anului, însă în anumite condiţii, pentru a se evita reizbucnirea epidemiei de coronavirus.

,,Noi am fost luaţi pe nepregătite în ceea ce priveşte cantitatea de material medical şi din faptul că importam mult iar multe ţări au oprit exporturile. Cred că e obligatoriu ca o perioadă după această criză purtatul măştii în public să fie obligatoriu. Înţeleg din semnalele guvernamentală că o să existe, prin producţie internă, suficiente măşti astfel încât şi preţul să fie accesibil.

Şi dacă o să ajungem să implementăm această chestiune, eu, cu cunoştinţele pe care le-am deprins din spaţiul public, nu aş fi foarte speriat de o reizbucnire a acestei epidemii. Pentru că ea se propagă prin oameni care nu ştiu că sunt purtători ai virusului şi care interacţionează cu tot felul de persoane. Şi atunci dacă, în spaţiul public, este obligatorie purtarea măştii, eu cred că o să reuşim să o controlăm şi să avem la sfârşitul acestui an şi alegeri locale şi parlamentare”, a declarat Nicuşor Dan.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns