Nicolae Stanciu, explicații după ce a donat bani pentru Dinamo

Foto: digisport.ro

Fostul jucător al echipei FCSB, Nicolae Stanciu, a surprins atunci  când s-a înscris în DDB, programul socios prin care fanii lui Dinamo încearcă salvarea clubului. Stanciu, care în momentul de față este fotbalistul echipei Slavia Praga, a contribuit cu suma de 1.948 de euro și a devenit membru de elită, scrie prosport.ro. El a dat explicații pentru gestul său.

,,A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine sau ceva şi nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz, nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi! Mă bucur că am putut să-i ajut şi eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!”, a declarat Nicolae Stanciu, la Look Sport.

Gestul fostului jucător de la FCSB de a o ajuta financiar pe Dinamo a născut comentarii. ,,Stanciu cred că a avut nişte poliţe de plătit pentru că varianta că a fost dinamovist de mic copil nu prea ţine pentru că n-am auzit să fi jucat la Dinamo sau să fi avut ofertă de acolo”, a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei FCSB.