29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Naomi Osaka, nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor

Foto: BBC

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, numărul trei mondial, este nevoită să se retragă de la Turneul Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China), din cauza unei accidentări la umărul drept, potrivit Agerpres.

Astfel, aceasta va fi înlocuită în Grupa Roşie a competiţiei de olandeza Kiki Bertens, numărul 10 mondial. Osaka trebuia să joace marţi împotriva australiencei Ashleigh Barty, numărul unu mondial.

”Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag din turneu. A fost până acum un eveniment extraordinar la Shenzhen, cel mai mare al WTA din acest an. Nu aşa am vrut să termin acest turneu sau sezonul. Aştept să mă însănătoşesc şi sper să revin la Shenzhen anul viitor”, a spus jucătoarea.

Campioana de la Australian Open termină sezonul cu o serie de 11 victorii consecutive, fiind neînvinsă de la US Open, cu titluri obţinute la Toray Pan Pacific Open şi China Open.

Lumea tenisului a așteptat mult duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu și, deși nu a prea jucat în ultima perioadă, Simona a arătat multă voință, și-a găsit treptat ritmul, a crezut în șansa ei și a învins-o pe Andreescu după un meci epuizant de două ore și 34 de minute (3-6, 7-6(6), 6-3).

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns