29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

N-au bani, dar fac transferuri! Andrei Blejdea, noul jucător al lui Dinamo

Foto: facebook.com/FCDinamoOfficia

Andrei Blejdea se antrenează de câteva zile cu Dinamo, iar astăzi a fost anunțat oficial transferul său la echipa antrenată de Ionel Gane, scrie digisport.ro.

Dinamo trece printr-o serioasă criză financiară iar mulți dintre fotbaliști săi amenință cu plecarea în cazul în care nu li se vor plăti salariile. În vârstă de 24 de ani, Andrei Blejdea a trecut peste aceste lucruri atunci când s-a decis să vină la formația din Ștefan cel Mare după despărțirea de FC Argeș.

„Ultima oară la FC Argeș, fotbalistul Andrei Blejdea (născut pe 22 iunie 1996 în Capitală) a semnat astăzi un contract cu Dinamo București, valabil până la 30 iunie 2022, a anunțat conducerea sportivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Mijlocaș ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generație la grupa de juniori 1996 cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Radu.

Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecții), Andrei Blejdea a plecat din Ștefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveția) și a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 și Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Tg. Jiu și FC Argeș, cu care a promovat vara trecută în prima ligă a României”, se precizează în comunicatul oficial emis de Dinamo.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns