Muzeul Antipa se redeschide pentru public pe 1 iunie

Muzeul de Istorie Naturală “Grigore Antipa” a făcut anunțul că se va redeschide pentru public începând cu data de 1 iunie,  chiar de Ziua Internaţională a Copilului, conform Agerpres.

În mesajul lansat pe pagina oficială de Facebook a instituției se arată următoarele: “Ce cadou mai plăcut poate oferi Muzeul Antipa copiilor decât redeschiderea sa, pe data de 1 iunie? După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor. Aşadar, numărătoarea inversă a început. Ne mai despart doar 10 zile de momentul mult aşteptat şi, pe măsură ce timpul se scurge, ne dăm seama că, pe cât de mare a fost dorul vostru de a ne vizita, pe atât de mare a fost şi dorinţa noastră de a fi împreună cu voi, din nou! Până atunci, ne dăm întâlnire în mediul online, pe pagina noastră de Facebook, pe Instagram şi pe site-ul muzeului www.antipa.ro”.

Această decizie vine în contextul în care în această săptămână, mai multe muzee din București s-au redeschis, aplicând o serie de măsuri pentru protecția personalului și a publiculul, în condițiile stabilite în această stare de alertă generată de pandemia de coronavirus.