Mourinho îl apără pe Lampard după ce a fost demis de la Chelsea

Foto: premierleague.com

Demiterea lui Frank Lampard de la Chelsea demonstrează brutalitatea fotbalului, consideră managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, scrie eurosport.ro.

,,Nu cred că Frank vrea să vorbească cu mine sau cu altcineva în afară de cercul său de apropiați, format din prieteni și familie”, a declarat Mourinho.

,,Dar sunt mereu trist când un coleg își pierde locul de muncă. Iar Frank nu este doar un coleg – este o persoană importantă în cariera mea – așa că îmi pare rău că a fost dat afară. Dar asta este brutalitatea din fotbal, mai ales fotbalul modern, când devii manager știi că mai devreme sau mai târziu ți se va întâmpla și asta”a adăugat Jose Mourinho.

În vârstă de 42 de ani, Frank Lampard a fost numit antrenor la Chelsea la începutul lunii iulie 2019, în locul italianului Maurizio Sarri. Cu el pe bancă, echipa londoneză a terminat campioantul trecut pe locul 4 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United de pe locul 3, şi după campiona Liverpool şi Manchester City. În acest sezon, Chelsea acuopă actualmente locul 9, cu 29 de puncte din 19 meciuri, la patru puncte de Tottenham, de pe locul 5, de UEFA Europa League, şi la cinci puncte de Liverpool, de pe locul 4, de UEFA Champions League.