Moțiunea de cenzură va fi votată sâmbătă

Moțiunea de cenzură va fi citită astăzi la ora 15 în plenul Parlamentului. Sâmbătă la ora 11 vor avea loc dezbaterea și votul. Foto: wall-street.ro

Astăzi la ora 15 va fi citită în plenul Parlamentului moțiunea de cenzură depusă de Opoziție împotriva guvernului condus de Viorica Dancilă. Iar sâmbătă de la ora 11 vor avea loc dezbaterea și votul. Acest anunț a fost făcut de Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, scrie news.ro.

,,Programul pe care cele două Birouri Permanente Reunite l-au stabilit: pentru astăzi citirea moţiunii şi sâmbătă, la ora 11:00, dezbaterea şi votul. Dacă nu va fi cvorum sâmbătă, va urma un nou Birou permanent reunit, care va stabili o altă dată de dezbatere a moţiunii”, a spus Florin Iordache.

Vicepreședintele Camerei Deputaților a mai precizat că ziua de sâmbătă este exact a treia după prezentarea moţiunii în plen. ,,Înţeleg că este o urgenţă să fie debarcat acest guvern. Pentru noi este o urgenţă să arătăm că aceşti 237 care au semnat nu vor vota. Noi spunem foarte clar că această moţiune de cenzură nu are nici substanţă şi nu poate convinge, deci nu va fi adoptată”, a mai spus Iordache.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost depusă ieri la Parlament. Moţiunea este semnată de 237 de parlamentari, 4 fiind de la PSD.