28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Monica Anisie a câştigat preşedinţia Organizaţiei PNL Sector 2

Foto: Capital.ro

A fost anunțat faptul că Monica Anisie a câştigat un nou mandat la conducerea Organizaţiei PNL Sector 2, potrivit unui comunicat Agerpres. 

În conferinţa de alegeri desfăşurată aseara, Monica Anisie a obţinut 248 de voturi, iar contracandidata sa Oana Nicolescu – 173 de voturi.

De altfel, la conferinţa de alegeri, desfăşurată la Palatul Parlamentului, au fost prezenţi şi cei doi contracandidaţi la şefia formaţiunii – actualul preşedinte PNL, Ludovic Orban, şi prim-ministrul Florin Cîţu.

Monica Anisie a fost susţinută pentru această funcţie de şeful Guvernului.

“Monica, a venit rândul meu să te sprijin pe tine. Tu m-ai susţinut din primul moment în care mi-am anunţat candidatura şi aş vrea, cu permisiunea ta, să le spun oamenilor prin ce ai trecut atunci, pentru că ţi-a fost teamă să vii la acea poză, să vii lângă mine, ţi-a fost teamă de repercusiuni. Aşa am ajuns în Partidul Naţional Liberal – să-ţi fie teamă să ai o opţiune, să-ţi fie teamă să spui public că vrei să ai o opţiune, opţiunea ta. Asta nu este liberalism, asta e dictatură”, i s-a adresat Cîţu fostului ministru al Educaţiei.