Mitriță este de neoprit în SUA! A marcat trei goluri în ultimul meci

Alexandru Mitriță e primul jucător după David Villa care înscrie de trei goluri într-un meci pentru New York City. Foto: gsp.ro

Încă un meci de senzație reușit de Alexandru Mitriță în SUA! Ignorat de Cosmin Contra la ultimele meciuri ale naționalei României, Mitriță a marcat trei goluri într-o repriză chiar în poarta campioanei en-titre din Major Soccer League, Atlanta United, scrie gsp.ro. Cu aceste trei reușite, Alexandru a ajuns la 12 goluri marcate în liga americană.

Mitriță a marcat în minutele 14, 23 şi 34, iar echipa sa New York City FC a câștigat partida cu scorul de 4-1. „Mă bucur că am marcat trei goluri. E primul meu hattrick, dar e mai importantă victoria. Am jucat excelent, avem o echipă minunată. E incredibil să marchezi trei goluri în fața propriilor fani”, a declarat Alexandru la finalul partidei.

În acest meci, Mitriță a jucat până în minutul 63, când a fost înlocuit cu Heber. Cu acest hattrick, Alexandru a ajuns la 6 goluri marcate pentru New York City în ultimele 6 partide.