Miralem Pjanic a fost prezentat oficial de FC Barcelona

Foto: twitter.com/Miralem_Pjanic

Miralem Pjanic a fost transferat în această vară de FC Barcelona de la Juventus pentru de 60 de milioane de euro. Fotbalistul bosniac a fost prezentat oficial pe Camp Nou, fiind supus unei serii de întrebări despre cei mai buni fotbaliști din lume, scrie sport.ro. Pjanic   s-a declarat extrem de încantat că va juca alături de Messi, dar l-a lăudat și pe Cristiano Ronaldo.

A contat mult pentru mine să evoluez alături de jucători importanți precum Cristiano Ronaldo (n.r. la Juventus) și Totti (n.r. la Roma). Au fost cei mai buni coechipieri și au reprezentat un exemplu pentru mine. Acum am șansa să joc alături de un extraterestru (n.r. Lionel Messi).

Am făcut cunoștință în urmă cu 2-3 zile, dar n-am apucat să ne antrenăm împreună. Am citit toate știrile despre plecarea lui Messi, dar nu mi-am imaginat că se va întâmpla. A crescut aici, a avut o mulțime de realizari la club și cred că își va încheia cariera la Barcelona. Este un campion uriaș, un adevărat câștigator, iar casa lui este aici.

Ar fi fost ciudat să-l văd îmbrăcând alt tricou. Am văzut că este fericit aici. Este, probabil, cel mai bun jucător din istorie și va conta enorm să-l avem alături“, a declarat Pjanic.

Transferul fotbalistului bosniac la Barcelona s-a realizat în luna iulie, dar Pjanic a întârziat la antrenamente din cauza faptului că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la finalul lunii august. El va juca la echipa spaniolă în urmatoarele 4 sezoane, având în contract o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.