16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ministrul Sănătăţii se va deplasa în judeţele Iaşi, Vaslui şi Vrancea

Foto: Agerpres

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, are stabilite în perioada 4 – 6 iunie vizite în judeţele Iaşi, Vaslui şi Vrancea în cadrul cărora va participa la activităţi de vaccinare, inclusiv în mediul rural, potrivit unui comunicat Agerpres. 

În  cadrul acestei vizite ministrul va avea, printre altele, întâlniri cu reprezentanţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” din Iaşi,  dar şi întâlniri cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătăţii (MS), cu medici de familie şi reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică.

Ministrul Sănătăţii va participa, vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” la deschiderea Maratonului de vaccinare, informează MS.

Potrivit sursei citate, programul vizitei cuprinde şi întâlniri cu reprezentanţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”, cu manageri de spitale din subordinea Ministerului Sănătăţii, cu reprezentanţi ai medicilor de familie şi ai direcţiei de sănătate publică judeţene, ai casei judeţene de asigurări de sănătate şi ai Prefecturii Iaşi.

Pentru ziua de sâmbătă, Ioana Mihăilă va fi prezentă la centrul de vaccinare organizat la Căminul Cultural din comuna Rebricea din judeţul Vaslui. În aceeaşi zi va fi prezentă şi la Maratonul vaccinării de la Vaslui.

Programul vizitei cuprinde şi activităţi de vaccinare la cabinetul medicului de familie dr. Cătălina Adochiei, întâlniri cu reprezentanţi ai Prefecturii Vaslui şi întâlnire cu medici de familie din Vaslui”, se arată în informare.

În ultima zi a vizitei, duminică, ministrul va participa la activitatea de vaccinare de la Târgul din Dumbrăveni, în judeţul Vrancea.

“Programul vizitei cuprinde şi întâlniri cu reprezentanţi ai Prefecturii Vrancea, precum şi cu medici de familie din Focşani”, mai afirmă aceeaşi sursă.