29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ministrul Dezvoltării a fost la DNA! Vezi ce s-a întâmplat

Foto: adevarul.ro

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a declarat pentru stiripesurse.ro că a fost în această dimineață, din proprie inițiativă, să dea o declarație la sediul central DNA după ce i-au fost aduse acuzații într-o emisiune TV din partea lui Radu Cristescu, fost secretar de stat PSD. Ministrul spune că este gata să renunțe la imunitatea din Parlament și să permită urmărirea penală deși este deputat și este nevoie de un vot în Camera Deputaților pentru acest lucru. Ion Ștefan susține că toate acuzațiile care i se aduc sunt false.

„Am fost la DNA așa cum am spus aseară la România TV, unde domnul Radu Cristescu mă acuza că nu știu ce, cu nu știu cine și am spus că nu trebuie să se chinuie că mă duc eu singur. Mă pun singur la dispoziția DNA să fiu controlat, să fiu verificat, să fiu anchetat și așa mai departe. (…) Dacă DNA dorește să ancheteze situația, eu mă pun la dispoziția DNA, renunț la imunitate, renunț la orice, nu am nimic de ascuns în această situație și nici În altele. Nu am dat, nu am luat, nu particip la ințelegeri pe sub masă. Am fost la DNA din proprie inițiativă, în urma acuzațiilor aduse de domnul Radu Cristescu. Pașii următori nu-i cunosc. Dacă o să mai fiu chemat la DNA, o să mai merg. Dacă începe o cercetare, cu mare plăcere, sunt pregătit, renunț la imunitate, să dau voie organelor de anchetă să cerceteze nebunia domnului Radu Cristescu”, a declarat ministrul Dezvoltării pentru stiripesurse.ro.

Ion Ștefan a intervenit aseară în direct la România TV după ce postul de televiziune a relatat faptul că ministrul Dezvoltării i-a cerut premierului Ludovic Orban să scoată din fondul de rezervă al Guvernului 2,5 milioane de euro, o parte din bani fiind necesari pentru o bibliotecă județeană din Satu Mare. În cadrul emisiunii respective, fostul secretar de stat PSD, Radu Cristescu, l-a acuzat pe Ion Ștefan că ar fi nereguli cu alocările pentru respectivul proiect.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns