16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la șefia partidului

Foto: Agerpres

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România, fiind acuzat de trădare. Potrivit hotnews.ro, acesta a postat pe Facebook că liderul partidului nu este susținut de colegii din conducerea formațiunii.

„În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp (absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm…”, a scris Tudose pe Facebook.

Se pare că scandalul dintre taberele din rândul Pro-România este departe de a se încheia după votul câtorva lideri ai partidului de la învestirea guvernului Orban de ieri.

Ponta a anunţat luni seară că partidul se desparte de parlamentarii care au decis să voteze Guvernul Orban, declarându-se dezamăgit de cei care au mers cu Puterea şi a anunţat că Pro România va fi în Opoziţie, pentru că Guvernul Orban ”va face foarte mult rău”.

Lasă un răspuns