Mihai Stoica a făcut anunțul în cazul lui Florinel Coman! Vezi ce a declarat

Foto: prosport.ro

Florinel Coman s-a accidentat în meciul din preliminariile Europa League cu Backa Topola și nu va reveni prea curând pe teren, potrivit sport.ro. Atacantul echipei FCSB va fi indisponibil pentru meciurile echipei naționale din luna octombrie și va lipsi la meciurile importante ale roș-albaștrilor. Anunțul a fost făcut chiar de Mihai Stoica, în exclusivitate la PRO X.

,,Coman, așa cum am spus, va lipsi o perioadă mai lungă. Știu că nu va fi disponibil pentru meciurile naționalei. Din nefericire pentru noi și pentru națională, accidentarea e serioasă, intrarea sălbatică a lasat urme. 

Doar Mirel Radoi știe, noi trebuie să înțelegem foarte clar, echipa națională poate să își schimbe alcătuirea de la meci la meci, cum s-a întâmplat și cu Irlanda de Nord și ultimul meci în Austria, își poate schimba și așezarea tactica. Filosofia poate fi schimbată de la meci la meci în 3 zile. Dacă Mirel Radoi consideră că profilul lui Dennis Man îl poate ajuta în confruntarea din Islanda, bineințeles că poate să fie o construcție. 

Echipa națională e o echipă în care poate debuta și Alexandru Crețu la 28 de ani, pe o poziție pe care în România juca rar. În națională a putut juca și Dorinel Munteanu la 36 de ani, acolo poate juca și Ovidiu Perianu la 18 ani, dacă selecționerul consideră ca de el are nevoie”, a spus Mihai Stoica la PRO X.