Mihai Fifor spune că vor fi voturi de la PNL împotriva moțiunii de cenzură

Mihai Fifor susține că actuala campanie a lui Klaus Iohannis se bazează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui. Foto: bursa.ro

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că inclusiv unii parlamentari liberali vor vota împotriva moţiunii de cenzură. Și asta pentru că președintele Klaus Iohannis mizează în campania electorală pe confruntarea cu actualul guvern, scrie Agerpres.

,,Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul e votul anti-Iohannis care creşte în fiecare zi şi se va exprima în turul al doilea”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Secretarul general al PSD mai susține că niciunul dintre partidele de Opoziţie nu îşi doreşte să intre la guvernare în acest moment. ,,Ar fi o misiune imposibilă să obţină cea mai mare creştere economică din UE, să ducă şomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%. Orice partid ar veni la guvernare după PSD va arăta cât de slab e în comparaţie cu PSD! Nimeni nu îşi permite asta înainte de parlamentarele din 2020!”, a mai scris Fifor pe rețeaua de socializare.