Mihai Covaliu, reales președinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Foto: agerpres.ro

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, potrivit Agerpres. El a fost singurul candidat pentru această funcţie în cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR.

Mihai Covaliu se află la al doilea mandat de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. El a fost ales cu 203 voturi din cei 204 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la Izvorani.

Cele trei funcţii de vicepreşedinte al COSR vor fi ocupate pentru următorii patru ani de Camelia Potec (preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern) – 170 voturi, Elisabeta Lipă (preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj) – 146 voturi şi Alexandru Dedu (preşedinte al Federaţiei Române de Handbal) – 155 voturi. Cei trei au fost singurii candidaţi pentru aceste funcţii.

Pentru funcţia de secretar general a fost propus de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, fostul preşedinte al clubului Steaua, George Boroi, care a ocupat acelaşi post în ultimii patru ani şi care a fost reales cu unanimitate. Dan Manolescu a fost ales ca trezorier.