Metrorex a montat suporturi pentru biciclete la 18 stații de metrou

Foto: ziare.com

Mai multe stații de metrou au fost dotate cu suporturi pentru biciclete de Metrorex. Potrivit capital.ro, cel mai nou suport este disponibil la stația Mihai Bravu, accesul dinspre staţia de metrou Timpuri Noi.

„Metrorex anunţă că la staţia de metrou Mihai Bravu, accesul dinspre staţia de metrou Timpuri Noi a fost montat un rastel nou pentru parcarea bicicletelor. Pe lângă acesta, în reţeaua de metrou mai sunt amplasate astfel de suporturi pentru biciclete şi la staţiile de metrou: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piaţa Victoriei 1, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii 1, Jiului, Parc Bazilescu, Laminorului, Străuleşti, Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Piaţa Unirii 2, Aviatorilor, Preciziei – acces A şi Gorjului – acces A”, se menţionează într-un comunicat emis de Metrorex.

Montarea rastelelor la cât mai multe stații de metrou vine în ajutorul călătorilor care folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare. Cei care doresc să intre cu bicicletă la metrou, o pot face în zilele lucrătoare între orele 20:00 – 23:00 şi permanent în zilele de sâmbătă, duminica şi sărbători legale.