Messi și Neymar au fost întrecuți de un copil de 8 ani! Vezi cum a fost posibil

Foto: instagram.com/kauan.basile

Lionel Messi și Neymar nu sunt primii când este vorba despre semnarea unui contract de sponsorizare încă din copilărie. La doar 8 ani, brazilianul Kauan Basile a uimit întreaga lume, ajungând la o înțelegere cu brandul american Nike, scrie eurosport.ro. El a fost contactat pentru a semna contractul la o vârstă și mai fragedă decât au reușit în trecut Leo Messi, Neymar sau Rodrygo Goes.

Chiar dacă are doar 8 ani, Basile este considerat puștiul care are cea mai mare șansă să spargă toate barierele din fotbal. În ciuda faptului că foarte multe aspecte ar putea merge prost în viitor pentru Kauan Basile, toată lumea din jurul lui are încredere că va ajunge uriaș și le va călca pe urme marilor fotbaliști brazilieni.

Basile l-a întrecut deja pe starul lui PSG, Neymar, privind vârsta la care a semnat un contract se sponsorizare uriaș cu un brand gigantic. Înțelegerea lui Basile cu brandul american se întinde pe trei sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă doi dacă lucrurile merg în direcția corectă. Tatăl său, Andrezinho, a fost el însuși fotbalist legitimat la Corinthians și crede că fiul lui are tot ce-i trebuie pentru a ajunge în vârf. ,,Este un jucător cu o voință absurdă de a câștiga, are multă calitate tehnică”, a explicat Andrezinho. Spre deosebire de puștiului de 8 ani, Messi a semnat primul său contract de acest gen la 15 ani, Neymar la 13, iar Rodrygo Goes la 11.