Messi, discurs dur după ce Barcelona a pierdut meciul cu Atletico Madrid

Foto: gsp.ro

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona în semifinala Supercupei Spaniei. Echipa antrenată de Diego Simeone a câștigat cu 3-2, după o revenire de senzație în ultimele 10 minute. Barcelona conducea cu 2-1 în min.82, dar Atletico a reușit să marcheze de două ori și să întoarcă rezultatul.

La finalul partidei, Lionel Messi s-a arătat dezamăgit de eșecul suferit de echipa sa. ”Nu am meritat să pierdem. E o rușine, am jucat foarte bine, ne-am simțit bine. Am controlat jocul, am atacat tot timpul. Dar în 10 minute ei au răsturnat scorul.E dureros să pierzi pentru că e un trofeu, dar am jucat bine și am fost ghinioniști pentru că nu am câștigat. Am fost mai buni aproape tot jocul, dar în final, echipa care a înscris mai mult a câștigat. Chiar dacă e nedrept sau nu, am pierdut. Am făcut erori de curtea școlii și practic le-am dat golurile ‘cadou’”, a spus Lionel Messi, citat de spaniolii de la AS, potrivit digisport.ro.

Atletico Madrid va juca finala Supercupei Spaniei împotriva rivalei Real Madrid. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20.