Messi, decisiv pentru Barcelona în derby-ul cu Atletico Madrid

Foto: eurosport.ro

Lionel Messi a adus victoria Barcelonei în derby-ul cu Atletico Madrid chiar pe Wanda Metropolitano, scrie digisport.ro. Starul argentinian a înscris singurul gol al partidei iar Barcelona, în urma acestei victorii, a revenit pe primul loc în La Liga.

După evoluția perfectă din acest derby, Messi a fost lăudat de adversari. Saul Niguez, jucătorul lui Atletico Madrid, a avut doar cuvinte la superlativ de spus despre jucătorul Barcelonei. ,,Suntem frustrați din cauza eșecului, fiindcă am jucat bine și ne-am creat ocazii importante, dar când Messi se află pe teren, poate rezolva partida foarte ușor, este cel mai bun fotbalist. Ter Stegen a avut niște parade foarte importante, dar pentru mine Messi este acela, a arătat din nou că este cel mai bun”, a zis Saul la finalul meciului.

În această seară, Lionel Messi ar putea primi trofeul Balonul de Aur, într-o gală care va avea loc la Paris. Ar fi al șaselea trofeu din carieră pentru Messi, care l-ar depăși la acest capitol pe Cristiano Ronaldo, care a primit până acum Balonul de Aur de cinci ori.