23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni” despre ea și Prințul Harry

Foto: Profimedia Images

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a sugerat că Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni” despre ea şi soţul ei, potrivit unui extras din interviul acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey, potrivit digi24.ro.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns: „Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform extrasului din interviu.

Interviul a fost înregistrat înainte de publicarea unor acuzații potrivit cărora Meghan ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Într-un comunicat neobişnuit, Palatul Buckingham a declarat că este „foarte îngrijorat” de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.

Cotidianul The Times a informat miercuri că o plângere pentru hărţuirea asistenţilor a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Acest interviu este aşteptat cu nerăbdare în Marea Britanie, unde presa şi experţii în casa regală aşteaptă cu sufletul la gură posibilele dezvăluiri ale cuplului, care nu a făcut un secret din disconfortul resimţit în cadrul familiei regale înainte de a se retrage din aceasta anul trecut.

Lasă un răspuns