16 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Meciul FC Argeș-CS Mioveni a fost amânat! Vezi ce s-a întâmplat

Foto: liga2.prosport.ro

Partida FC Argeș–CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteștean a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat Federația Română de Fotbal într-un comunicat, potrivit frf.ro. Meciul din Liga 2 era programat să se dispute astăzi, de la ora 20, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești.

,,Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistattă pozitiv. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești”, a precizat FRF în comunicatul amintit.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns