Meci memorabil pentru Alexandru Chipciu! L-a avut antrenor pe Guardiola

Alexandru Chipciu a jucat în meciul de retragere al lui Vicent Kompany. El l-a avut antrenor la această partidă pe Josep Guardiola. Foto: https://facebook.com/chipciu

Alexandru Chipciu nu a jucat la Anderlecht în acest sezon, dar a primit şansa carierei miercuri seară, atunci când a fost antrenat de Josep Guardiola, scrie digisport.ro. Totul s-a întâmplat la meciul de retragere al lui Vincent Kompany, o partidă în care s-au întâlnit echipa legendelor lui Manchester City și o echipă a legendelor din Premier League. Chipciu a fost pe teren și a fost impresionat că a participat la acest eveniment.

,,Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am fost pe teren și am jucat alături de legende ale fotbalului precum Paul Scholes, Ryan Giggs, Van der Sar, Gary Neville, Robin Van Persie sau Jamie Carragher, iar pentru un meci l-am avut antrenor pe Guardiola. Îi mulțumesc lui Vincent Kompany pentru că mi-a oferit oportunitatea de a juca la meciul lui de retragere și îl felicit pentru întreaga carieră”, a fost mesajul pe care Chipciu l-a postat pe contul său de Facebook.

Vincent Kompany, care este antrenorul lui Chipciu la Anderlecht, nu a jucat în partida amintită, după ce a avut un ghinion teribil: s-a accidentat fix inaintea meciului său de retragere! Pe stadion au fost 50.000 de spectatori iar banii strânşi în urma acestui amical vor fi donaţi organizaţiei Tackle4MCR a lui Kompany, care va ajuta persoanele fără adăpost din Manchester.