Meci de totul sau nimic pentru CFR Cluj! Cotă incredibilă la victorie

După înfrângerea din Kazahstan, CFR Cluj trebuie să câștige la două goluri diferență meciul retur cu Astana pentru a se califica în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Foto: gsp.ro

Zi importantă pentru fotbalul românesc. Campioana CFR Cluj va juca în această seară meciul retur cu Astana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. În partida tur din Kazahstan, Astana a câștigat cu 1-0 și are prima șansă la calificare.

Jurnaliștii de la gsp.ro prezintă date interesante despre meciul din această seară, de la Cluj-Napoca. Astfel, după victoria de la Nur-Sultan, kazahii s-au odihnit în week-end și nu au jucat în campionatul național. Federația a ajutat-o pe Astana și a programat în avans meciul cu Atyrau, care trebuia să se dispute la sfârșitul săptămânii trecute. Astana s-a calificat de fiecare dată în faza grupelor în ultimele patru sezoane, de trei ori în Europa League și o dată în Champions League.

În sezonul trecut, CFR Cluj a câștigat un singur meci pe teren propriu din trei tururi. A fost acel 5-0 cu cu Alashkert.

Interesant este și cum văd pariorii partida. La o casă de pariuri, cota pentru victoria echipei CFR Cluj a fost mărită la 60, de la 1,62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei!

Există chiar și un sondaj creat de gsp.ro referitor la meciul de diseară. La întrebarea ,,Trece CFR de Astana?”, 57% dintre participanți au răspuns da, iar restul de 43% nu. Până în urmă cu câteva momente, peste 1.400 de oameni au participat la acest sondaj.