3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Maxim Belciug, recital de chitară în curtea interioară a Institutului Cervantes din Bucureşti

Foto: news.ro

 

Este stabilit că Maxim Belciug va susţine, miercuri seară, în curtea interioară a Institutului Cervantes din Bucureşti, un recital de chitară în care va prezenta mai multe compoziţii flamenco şi tradiţionale sud-americane, potrivit unui comunicat news.ro. 

Având o carieră de două decenii, Maxim Belciug este văzut ca unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni autohtoni.

Despre el se știe că  a fost implicat în multe proiecte fie ca solist, fie alături de alţi artişti – instrumentişti şi cântăreţi, dintre care mulţi îi datorează afirmarea. El a reuşit să îşi clădească de-a lungul anilor o solidă reputaţie de promotor al unui tip de act artistic bazat pe sinceritate şi altruism.

De-a lungul anilor, a cântat în diverse formule camerale, atât în ţară cât şi în străinătate, în Serbia, Ungaria, Polonia, Austria, Franţa, Scandinavia, Italia şi Spania.

Evenimentul de miercuri va începe la ora 19:00. Accesul se face pe bază de rezervare în scris printr-un email trimis la cultbuc@cervantes.es. Rezervarea locului devine valabilă numai după primirea unei confirmări în scris. Evenimentul se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor menite a preveni răspândirea Covid-19.