23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Marcel Ciolacu solicită preșendintelui Klaus Iohannis un plan de ridicare a restricțiilor

Foto: INQUAM Photos/George Călin

 

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut o solicitare  lui Klaus Iohannis, prin intermediul unui mesaj postat  pe Facebook,  mai exact un plan de „reducere etapizată a restricțiilor”. Totodată, acesta cere demisia miniștrilor Raluca Turcan și Vlad Voiculescu pe motiv că  „au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor”.

„Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză! (…) Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!” se arată în mesajul scris de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu susține că oamenii sunt revoltați de „aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii”, referindu-se la protestele din ultimele zile.

În aceeași postare, Ciolacu cere demisia miniștrilor Voiculescu și Turcan pentru că nu au purtat masca. „Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat  regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții”, a mai scris președintele PSD.