Marcel Ciolacu, alt atac la PNL! Vezi ce a declarat

Foto: digi24.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un alt atac la adresa PNL. Într-un mesaj pe Facebook, Ciolacu acuză restricțiile impuse de PNL în perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus. Liderul PSD îi mai acuză pe liberali de faptul că nu au fost interesați să recurgă la un parteneriat între autorități și cetățeni.

,,PNL nu a înţeles nici acum – când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie – că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era şi este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici! Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună? Era mult mai simplu pentru toată lumea şi mult mai eficient, iar Guvernului i-ar fi rămas timp suficient pentru a se concentra doar pe măsurile de redeschidere economică, pe relansarea economiei. Pentru că aceasta este de fapt treaba statului”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că  ,,aroganţa politică şi-a spus cuvântul”, iar Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog. ,,PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale! Ceea ce este însă de-a dreptul halucinant, mai ales pentru un Guvern aşa-zis liberal, este abordarea faţă de economie. În loc să proiecteze măsuri care să redeschidă economia, prioritatea zero a Guvernului PNL a fost – şi este şi acum – cum să ţină închisă economia”, a mai precizat Marcel Ciolacu.