22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Maraton al vaccinării, non-stop, timp de trei zile la Cluj-Napoca

Foto: digi24.ro

Autorităţile clujene au anunțat că organizează la Cluj-Napoca un maraton al vaccinării, care durează trei zile, pentru toţi doritorii de peste 12 ani.

“În perioada 29 octombrie, ora 08:00 până în 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar şi cei din alte localităţi, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului “Horia Demian”, Cluj-Napoca”, se arată într-o informare transmisă joi de prefectul Tasnadi Szilard, preluată de Agerpres.

În cadrul informării este amintită și susținută “necesitatea şi importanţa vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual şi al sănătăţii publice”, prin reducerea cazurilor severe şi a deceselor.

“Vaccinarea rămâne soluţia sigură şi eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneşte experţi la nivel european”, se menţionează în informarea prefectului.

Print Friendly, PDF & Email